28 juli

Tjaaaooo!!!!Idag ska vi fa ut med båten=) någonstans också ska esther och alma med;) Det ska blli skojj=) Igår var jag med Moa,Alma och Esther skojjskojjj vi spelade kort, bakade o fotade;) Nu ska jag göra mig i ordning;) Ses sen!!!!!
KRAM

"Dagens Bild" MED MERA

Hej Hej!!! Idag ska jag vara med Moa och Alma=) skojj skojj istället för att åka ut till nåns stuga... igår hade vi två fotbolls träningar;) jobbigt och skojj, för har inte vart på så många träningar... för allt det där med medecinen=( men nu är jag igång IGEN=) Nu kommer "Dagens Bild" på Miley:

KRAM

"Dagens Bild"

Här kommer "Dagens Bild" på Miley:

Var den fin????
KRAM


24 juli

Hello!!!! Idag ska jag på picknik med Fanny,Amanda och Alma=) skojj skojj vi ska bada och äta och ha skojjj (självklart) Nu ska jag göra mig i ordning;) sen ska jag cykla till Amanda=) Ha det så bra!!!
KRAM

"Dagens Bild"

Här kommer "Dagens Bild" på Miley:

Har inte haft "Dagens Bild" på länge... men nu ska det bli ändringar på det;)
KRAM


23 juli

Hej Hej!!!!!! Idag sprang jag och alma först på morgonen;) sen har jag vart med Fanny,Amanda och Alma=)  Skojj Skojj Vi har hoppat studsmatta, ätit glass och kört kurra!!!! Fanny fick en blå bula på tån..... ( som vissa inte kunde se) hehe... och så har vi rimat!!!!! t.e.x "Nu ska jag göra en rygg för jag är så snygg" hihi asså på studsmattan=)Vilken rolig dag=)
  
KRAM

iDAG

Godmorgon!!!!!!! Hej Hej!!!! Idag vill jag vara med någon kompis typ=) och så kanske jag  vill ut och springa en snabbis;) men något roligt vill jag hitta på!!!!!! Vad ska ni göra idag????
KRAM

Hemma igen!!

HELLO!!!! Nyss kom vi hem;) från köpenhamn=) det har varit så skojjjjjj!!!!!!! i SPANIEN OCH DANMARK<3 vi har solat och badat=) gått på tivioli varje kväll typ ( i köpenhamn) men nu saknar jag mina kompisar!!!! så imorgon ska jag väl söka up någon kompis;) är det nån som vill vara med mig???=) men vi har inget internet så kan inte ladda up bilder från resan en=( Ha DeT sÅ bRa!!!!!!

     
KRAM

"Del Två" av massor med bilder på Miley

Hej!!!! Nu har vi kommit till Barcelona;) Och snart ska vi väl äta=) Hotellet är jätte fint och allt är bra;) längtar tills imorgon för då ska vi träffa Esther och Alma=)!!!! Här kommer " Del Två" av massor med bilder på Miley:











SORRY" men får göra en till "Del" eller ladda up fler bilder senare för nu måste jag gå=( lovar att det kommer fler;)
FORTSÄTTNING KOMMER

spanien


Hejsan!!!! Nu ska vi snart fa till en hamn;) och kolla på båtar och äta=) Här i Spanien så har vi solat, badat, spelat uno och mer;) snart far vi mot BARCA  och träffa esther och alma=) SAKNAR ER<3 men kommer nog inte kunna blogga så mycket;( men vi ses snart HA DET BRA<3
KRAM

hej hej

hej Hej!!! Är just nu i Palma!!!! och ska snart gå ner till resturangen=) där vi har bokat bord vid tv för det är ju SPANIEN vs. HOLLAND!!!! OCH GISSA VILKA VI HEJAR PÅ???? SPANIEN SÅ KLART;) här är det så varmt och vi badar nästan jämt;) saknar er<3 så mycket!!!!!!! men måste göra mig i ordning nu så vi ses<3 ska ladda up miley bilderna senare ikväll=)
KRAMAR FRÅN SPANIEN

"Del Ett" av massor med bilder på Miley

Jag tänkte göra två delar med massor av bilder på Miley;) och kanske på mina vänner senare;)
men nu är det "Del Ett" av massor med  bilder på Miley:



















Det var "Del Ett" och snart kommer "Del Två" av Miley Bilder=)
KRAM


iDAG

hej hej!!! Idag ska vi ut med båten=) men vet inte om vi ska fa nu eller vid 2.... tror det blir nu... sen ska jag packa för vi ska ju vara borta i två veckor!!!! här kommer en bild på Miley som jag har som bakrund:

Jag tycker den är cool/hihi
KRAM

"Miley Nytt"

Tjaaooo. "Miley Nytt"
Miley har just släppt ett nytt album den 23 juni som heter "cant be tamed" och själva singeln heter också "cant be tamed"  verkar bra;) har hört låten och den var bra;) har inte albumet men vill ha;) ni måste se musikvideon!!!! den är bra men anorlunda från vad hon brukar;) på det nya albumet är hon lite hårdere eller ska man säga rockgiare... här kommer lite bilder från hennes nya album och musikvideon:





KRAM

"Miley"

Här kommer två bilder på Miley:


KRAM


Finland

Hejsan!!!! Nu är jag tillbaka=) jihhoooo eller....
NU har vi kommit hem från Finland;) där vi solade,badade ( i det iskalla vattnet) spelat kort, och lite mer;)
det var roligt i finland förutom dom små irriterande MYGGEN!!!!! och imorgon ska vi ut med båten;) sen ska vi packa för på freda åker vi till stockholm... där vi ska sova en natt för sen åka tidigt på morgonen till PALMA=) också kommer vi vara borta två veckor för vi ska vara i köpenhamn också...=) så det innber att jag inte kommer kunna blogga på typ två veckor..... men ska ladda up så mycket bilder sen när jag kommer hem;) "kommer att sakna er"
lite svart mot spegeln...
KRAM

Tips"

Här kommer några bloggar jag tycker ni kan "kolla in" eller min kompisars bloggar;)

 

det var dom jag kom och tänka på just nu;) men jag tycker ni ska gå in på nån och "kolla in bloggen";)
OBS: DET FINNS ANDRA BLOGGAR SOM JAG OCKSÅ LÄSER MEN KOMMER INTE IHÅG ADRESSEN=(
hoppas ni gillar mina  "Tips" ...  dom som har dom här bloggarna är jätte snälla i verkligheten eller asså jag brukar umgås med dom<3 och jag vill bara säga att ni är BÄST=) gillar era bloggar och er som person=)
Nu ska ni som inte är upskrivna där inte tro att jag inte gillar er!!!! JAG ÄLSKAR MINA KOMPISAR<3
Jaja gå in på en av bloggarna;) och LOVE YOU
måste dra byebye
KRAM


Veckan som har varit

Hejsan!!!! Vi har ju haft psg;) och det gick väl ganska bra;) vi åkte ut i 16delsfinal på straffar=( men jag tyckte vårt lag är BÄST ändå;) i veckan har jag först vart på stan med ellen,fanny och alma=) det var skittt skojjj!!! sen for vi till ellen och studsade och åt bullar;) vi tog lite bilder som jag har på mobilen, men vi har inget internet på vår data... så jag får använda pappas data,,, så orkar inte ladda up några bilder på den här datan=( gör det när vi fått internet;) men det var iallafal skojj på stan.
Sen var jag med Alma och vi bakade som ni vet;)
sen har vi bott i claras husvagn på psg;) det var skojjj=) OCKSÅ/HIHI
och nu har vi kommit hem!!!!! så nu ska vi beställa hem kinamat=)
sen ska vi bara ta det lungt;) packa typ till imorgon för då far vi till Finland;) och kommer hem på onsdag;) och vet ni snart far vi till SPANIEN allså PALMA;) så det kommer inte bli något bloggande när vi är i finland.... har inget internet i stugan eller någon el... men här kommer en väldigt glad bild på Miley:

Ha det så bra<333
KRAM KRAM KRAM

RSS 2.0