1 feb

                            Hello the World!
Var nyss på jazz!! Äntligen så får jag börja dansa igen<33














Ni får er bilder senare;)

KRAM


´Det börjar att ljusna...

Ska bara börja detta inlägg med något som är väldigt positivt!! att jag kommer att kanske få börja dansa denna vecka!! "Wow" tänker ni säkert.. men det är så att jag inte har fått anstränga mig dom här veckorna (äter medecin + lite mer personligt) och jag längtar verkligen till vårat sammandrag med innebandyn snart!! ajja i lördags så var jag med Moa;) och vi bakade och sminkade oss lite konstigt.. ska se om jag kan få någon bild av henne;) Sen senare mot kvällen stack vi till Esther och hade lite filmkväll;) Skojj Skojj Ja och idag är det en SLAPPAR SÖNDAG<3 KRAM ( ingen bild för att datan har cp! )

iPad!

Det funkar för första gången! Bloggar direkt från min ipad;) Ajja snart ska jag till Moa.. Kanske skulle vara med Esther senare.. För hon typ SOVER, hehe Men ha det så bra;) KRAM

Slow and Fast

Hej Hej!
Ja, idag så har det varit väldigt segt att sluta skolan 10 över två en FREDAG!! fast igentligen skulle vi typ sluta 25 över men tror vi slutade några minuter innan ( för att alla hade typ inget att göra i foto gruppen;) ) Så har kommit hem och gjort eng läxan;) fast ska rätta den senare.. Känner mig väldigt stolt över att jag är klar.   Sen har jag och mormor bakat MUFFINS., som blev JÄTTE goda. Och vad ska man göra nu?? det är typ första fredagen på länge som jag inte har typ fult up ( ingen filmkväll elr sånt) förra Fredagen åkte vi typ till sjukhuset tvärs och vart.. och nu är jag hemma!! men ganska skönt!! så ha det så bra<3






Tre olika slags bilder på min MUFFINS<3
KRAM





Damp värld!

                             Hehe lite ful rubrik... men jag har faktiskt haft DAMP idag..

Det börja med att vi ska fota utanförskap i skolan., så vi gick och fota lite ute. Men det är så kallt just nu! så vi börja med att fixa lite på våra powerpoint. Och fatta TRÖGT med att ladda up bilder och att sen HITTA bilderna... så Fanny börja typ gråta.. hehe och Amanda blev galen;) Sen hade jag utvecklings samtal och senare blev det att kolla på dans<3 Men ha det så bra;)


KRAM


Hello the world!

      HELLO hello

Ajja! har inte bloggat nu på ett tag... men nu så;)  i veckan så har vi först varit hos Amandaaa., filmkväll. Sen lite till;) men här kommer lite bilder från dagen + att jag var och klippte mig nyss;)






och mitt nya hår:
 
SYNS INTE SÅ BRA..

KRAM


18 jan

Är hemma från skolan idag.. HOPPAS att jag får gå till skolan imorgon för det är spanska o musik., och TEMADAG. hehe., Om ni undrar vad som händer här hemma så ser jag Karate kid, med mormor;) den filmen är så bra

Här får ni en "Elefantbak" för att jag inte mår bra...
Foto: Me
KRAM

 


I just want to sleep!

Nu ska jag gå och bara slappa... Har feber., så ingen innebandy idag=(

KRAM

 


Fotat Foki (Ronja) <3

Hejjj igen!

Idag kom amanda, fanny och ronja hit. Vi har gjort en makeover på ronja med både smycken, kläder, hår och smink. Sen gick vi ut och fota, här kommer lite bilder:


































KRAMISAR<3




16 JAN

                             I veckan så har det hänt mycket...
joo, i fredags så var Dancechix hos Ronja. Vi kan kalla det "10 timmar med Dancechix"  jätte skojj o mysigt!!
Sen igår så var vi och åt hos Clara=) Vi babblade och dansade! Roligt;) Ja., också nu ja. Ska jag söka up någon kompis så att denna söndag blir rolig;)



Snart kommer Esther hem!!! 9 ikväll kommer hon;) Längtar<333
KRAM

PS. OM DET ÄR NÅGON SOM LÄSER DET HÄR OCH KOMMER PÅ ATT DOM VILL VARA MED MIG SÅ RING! HEHE


Jag vet I now

      Har inte skrivit

Jag vet att jag inte har skrivit... Men jag tänkte att jag skulle lägga up bilder från Thailand., men får inte up några bilder... Måste fixa det!!.. Men idag och på må o ti, så har jag varit hos Moa. Med Alma, Fanny, Ronja och Amanda. Super Roligt har vi haft;)  Och samma i Thailand;) Men imorgon är det dans och innebandy, längtar.

KRAM


Snart ar man i kalla Sverige!

                                                 Sista dagen idag
Nu ska vi snart aka till Sverige.... sa vi ses snart!! Bye bye Thailand

RSS 2.0