OBS!!!!!

Tjjjaaaooooo!!!!! sitter med alma här!!!=) vi har varit ute och fotata med våra systemkameror=) vid det fina vattnet!!!! sen har vi förskökt att BAKA!!!!! vår första kladdkaka med vårt eget recept..., så hade vi smeten för länge i ungnen så den vart som en sockerkaka.... sen förskökte vi igen med ett annat recept och den vart GOD men  TUNN.... men man kan säga att vi lyckades med våra kladdkakor;) före det åt vi "Billys pan pizza" till lunch=) och ville brände sin... det är vad jag har gjort idag varit med alma och bakat o fotata=) men det är så att vårat internet är trasigt... så kommer INTE kunna blogga något före det är fixat;) (vet ej hur länge det tar)
här kommer några bilder:









ha det så bra<333
KRAM


"Roliga veckan" Del Två

hej hej!!! Nu har vi haft fotbolls träning för ett tag sen=) Imorgon ska jag gå på stan med fanny och Ellen;) sen ska jag se när tjejerna spelar match!!!! och sen vet jag inte nå mer... Nu ska ni få se lite mer bilder från den "Roliga Veckan" men laddar inte up nå många bilder från bröllopet även fast jag sprang runt som en liten fotograf där emellan alla hotellrum och i kyrkan;) men det var skittt  SKOJJJ!!!=) för jag vet inte om jag ska det;) så det kommer lite andra foton också;) DEL TVÅ av den "roliga veckan":


blombuketten!!!!!
   

   
kladdkaka:



här kommer lite mer från Ellen:
  

  
skåålll....

här är jag... syns inte så mycket mot spegeln...
lite svart mot spegeln...
ha det så bra<3
KRAM


KLADDkaka

hej hej!!!! Idag ska jag nog ta det lungt... Vet inte riktigt vad jag ska hitta på...typ gå ut=) Men här ska ni få se en bild på världens godaste kladdkaka:

fotad av min systemis

receptet hittar ni på recept.nu tror jag hemsidan hete;) kan lägga up receptet på bloggen nån gång men orkar inte nu... MUMS MED KLADDKAKA;)
KRAM


rolig vecka=) (del ett)

Tjaaaoooo!!!!! har inte skrivit på ett tag=( SORRY  har haft fult up!!! men det har varit jätte skojj i veckan!!! först på onsda kväll var vi hos ellen, och hade skojj med kompisarna!!!!=) sen har jag vart med alma och moa;) vi har gått på stan=) ätit mjuk glass=) sen har vi bott på hotell i stan för mamma o pappa var bjudna på ett bröllop;) så det var lite specielt;) så vi åt en god midda på hotellet;) PIZZA!!!!!  sen på midsommar så såg vi bröllopet i kyrkan=) sen for jag och ville till mormor o morfar där vi bakade världens godaste kladdkaka!!!!!=) sen åt vi... och vilade jag läste min bok "det mina vänner inte vet" (fast jag har läst ut den nu) och så spelade vi monopol!!! typ hela kvällen;) sen har vi gjort annat men orkar inte skriva det... men här kommer några bilder från den jätte roliga veckan;) : ( vi delar up det i två delar så här kommer några bilder från "den roliga veckan" så ska ni få se mer bilder senare)

kompisar:





mjukglass:

PIZZA:

här kommer lite spegelbilder:




ha det så bra<3
KRAM




Blommiga Bilder"

Hejsan!!!! Idag har jag SLAPPAT... jag har tagit det lungt... typ... läst ur min bok "Tillsammans" tredje boken och har snart läst ut den... sen så lagade jag plättar;) gjorde smeten lät den typ "vila" cirka en timme... sen stekete jag dom till lunch;) MUMS så det var dagens lunch... sen vilade jag lite också kom smila förbi med bullar på morgonen=) sen så har jag tagit blommiga bilder med min systemis=) Nu ska jag våffla håret och lite annat... Vad har ni gjort idag?? här kommer några blommiga bilder:
















nu orkar jag inte ladda up några fler!!;)
ha det så bra<3
KRAM


iDAG...

hej hej!!! Idag har jag vart med Moa och Alma=) vi for in till stan och kollade runt=) jag köpte en bok... och ett par shorts från cubus dom var rosa;) Sen så fikade vi på åhlens` MUMS Jag fikade en ost o skink maka + en kladkaka med ett glas vatten=)






lite bilder från dagen... det är från mobilen.. fotona;)
ha det så bra<3
KRAM

22 juni...

hej hej!!! orkade inte blogga igår... men igår så var jag med moa,esther o clara=) ett tag;) sen for jag hem för fick ont i huvudet...  vilade och åt hemma gjord pizza!!!! MUMS=) Idag ska jag vara med Alma och Moa=) Alma har kommit hem!!! Vi ska väl hitta på något=) sen har jag inte planerat något för idag;) ska ladda up lite nya bilder från kameran sen för orkar inte göra det nu...


här kom en sötttt bild på Miley!!!
KRAM


sOMMAR sOMMAR

hej hej!! idag har jag tagit det lungt... vaknade vi 10-11 så klistrade jag lite i "Ellens scrapbok" och åt lunch... grill korv med bröd... kov IGEN... Men det var gott=) sen såg jag match vi vann med 3-2!!!! sen fo vi till ett par och fika.. kom hem vilade i en halv timme.. sen åt vi kött och potatis IGEN... men det var super gott=) gillar KÖTT... sen for jag och mamma till ett par och kom nyss hem... så nu ska jag göra klar i "Ellens bok" och se lite på tv.. vad har ni gjort??? Vad ska jag ladda up för bilder???
här kommer några blandade bilder från sommarlovet:




















vi ses<3
KRAM




Godmorgon<3

Godmorgon!!!! Jag vaknade typ nyss och skittt hungrig.... Så nu har jag ätit frukost... Idag ska jag nog ta det lung vara med nån kompis och se när tjejerna spelar fotbolls match=) Men först ska jag ta en dusch;) igår så fåt till stan och åt lunch sen for vi hem och jag var med Moa vi bakade chokladmuffins=) hihi IGEN... men ett par enklare;) fast dom vart typ godare=) Sen åt vi midda hos ett par;) KÖTT OCH POTATIS igen... men det var endå super gott=) sen såg jag lite av bröllopet... såg ni??? här kommer lite bilder  från sommarlovet;)








Vi ses<3 nu ska jag gå och duscha...
KRAM


Middag...

Här kommer lite bilder från middagen igår=) den var jätte god=) 
MENY:
grillat kött av pappa
med bakad potatis av mig och mamma
med lite grönsaker och bröd=)







MUMS"" det var jätte gott=) så det var en lyckad midda;)
Nu ska jag gå ner och duscha... ha det så bra<3
KRAM


iGÅR...

Hej Hej!!! Igår så han jag inte ladda up bilderna från dagen=( Idag ska jag nog inte göra så mycket innan lunch ska typ baka;) Sen vid 2 ska jag vara med Moa=) Sen ska jag nog bara ta det lungt... vad ska ni göra idag??   här kommer lite bilder från igår när vi hade picknik:
















det fanns flera bilder till... men orkade inte ladda up dom... men det gick iallafal bra på showen=)
ha det så bra<3
KRAM


förlåt...

YJJJAAOOO!!! SKRIVER FRÅN MOBILEN FÖR ÄR HIS ETT PAR-... TROR INTE JAG H BLEV STORA BOKSTÄVER-.... VET INTE VRR...INNER SKRIVA ELLER LADDA UOP BILDER FRÅN DAGEN IDAG:( MEN SKA GÖR DET IMORGON!!!LOLOVAR:) SÅ HA EET SÅ BRA<3ALKT BLEV JÖÄTTE KONSTIGT.... SÅ BKIR LITE SVÅRT ATT LÄSA:.... KRAM

KLaddMuffins<3

här kommer några bilder från när jag och Moa bakade Kladdmuffins!!! dom var skitt goda=) men inte världens enklaste att baka;) för vispen gick typ sönderrr... hihi men vi lyckades!!!
här kommer några bilder:

 






innan ugnen:













så här blev dom: men vit choklad på;)


lite många bilder men endå roligt!!! kanske läskar er... blir själv sugen..=) ooo... vad jag vill ha en!!! dom var världens godaste;) jaja.... ska ladda up bilder från showen lite senare;)
ha det så bra<3
KRAM


iDAG...

tjaaaooo!!! Idag har det ju vart "funky summer" som vanligt=) och efter det så fåt jag och klippte mig=) klippte topparan och klippte up lite=) jag vart nöjd;) var bra=) jag längtar tills imorgon för då är der show... och så ska vi få pizza=) hihi här kommer några bilder från dagen:








KRAM


leverpastej...

hej hej igen!!!! Nu ska jag ta melis!!! som består av en leverpastej macka med ett glas proviva;) MUMS
Vad gillar ni på era mackor?? Så ha det så bra<3 ska ta det lungt typ se på tv...

här kommer en  bild  som jag har tagit med min kamera;)


KRAM


16 juni

Tjjaaaooo!!! Idag har det ju vart "Funky summer"  som vanligt=) Det var skojjj!!! Vi har gjort klart våran dans till "Telephone" och den var bra tyckte jag=) Vi gick ut till parken och åt lunch=) jag åt pasta med kyckling och lite grönsaker det var skitttt gott=) och så fick jag en  muffins som jag och moa har bakat... + att jag hade med mig en chokladboll=)
och som överaskning fick vi MJUK GLASS!!!! MUMS=) jag tog med tutti fruti strössel=)
det var första mjukglassen för i år" och första gången jag har känt mig riktigt så där äcklad... ni vet när man äter för mycket gott... här kommer lite bilder:
















KRAM


11 juni

hej hej!!! Här kommer lite bilder frånskolavslutningen=) men det är när vi kom hem och fick middags gäster;)
så här kommer bilder från kvällen...:































Det var lite bilder från den dagen det;) Den kvällen var jätte skojjj=)Så ha det så bra<3
KRAM


15 juni

tjaaaoooo.... Idag har det ju vart "Funky Summer"!! det var skojjj=) För jag var med i en dans=) som är jätte rolig och så håller vi på med en show dans=) som jag också ska vara med i=) Men jag kommer att skippa två stycken andra danser;) För jag är inte världens piggaste en=( Men sen ska vi typ också vissa up våran dans med "Dance chix" Telephone... (stavning) så den ska vi få öva på imorgon=) efter gick jag o Moa en sanbbis på stan för jag hade sett en bikini som jag ville ha=) och så og vi en snabb fika=) men det tog typ bara en halv timme så det var en snabbis;) sen for vi hem till mig och bakade chokladbollar=) MUMS...





längtar tills imorgon!!!! men en sak längtar jag INTE  till jag har utvekling samtal!!! (hur det nu stavas)

KRAM


funky summer

Tjaaooo!!! Idag har det ju vart "funky summer" Men jag får ju inte anstränga mig en så mycket så jag fick sitta på kanten och kolla på när dom andra dansade... Fast jag hade med mig min system kamera så jag fick vara fotograf=) Sen förskökte jag komma ihåg stegen lite för jag kanske kan vara med på uppvisningen... Det var skojj.
Sen gick jag och Moa en snabbis på stan... Vi gick på åhlens och tpg varsin chokladboll, med jucie tog jag=) Vi köpte också varsit nagellack... och lite små saker=)
När jag kom hem så hade mamma köpt två bikinis på Hm... Dom var jätte söta=)
Ikväll ska jag väl ta det lungt...

Och en chokladboll...


KRAM

Min systemkamera...

Här kommer några bilder på min älskade systemkamera:






KRAM


Chokladmuffins

Här kommer några bilder på ett par muffins som jag och mormor bakade:















söta va??? dom vart jätte goda!!! sorry ifall jag läskar er;)
Ha det så bra!!!
KRAM

 


Sjukhuset...

Godmorgon!! Idag ska jag ta det lungt... Senare ska jag vara med Moa=) Så jag tror vi ska fota med våra systemkameror och lite annat!! Nu tänkte jag ladda up lite bilder från Sjukhuset... kanske inte dom finnaste.. men har ju lovat att ladda up dom...
Dom två första bilderna är från Max:













Inte så fina bilder... men orkade inte typ ta på något annat...
KRAM


Vanligt...

Hejsan!!! Idag har vi tagit det lungt... på dagen... senare så for jag till Esther=) och jag vi tog det lungt typ...
Har inte typ något mer att säga;) har våfflattttt håret!!!! hihi det var coolt... ska göra det igen senare någon gång för det blev så mycket hår!!!! hihi
ska ladda över bilder sen från sommaren men nu är jad och skriver på pappas data... imorgon ska jag typ ta det... kanske se på lill almas fotbollsmatch eller fl-00.. och kanske  vara med Moa=) för hon har också fått en systemkamra!!!
här kommer lite bilder på Miley:







KRAM

Sommarlov!!!

hej hej!!! har inte bloggat på ett tag igen.... Iallafal idag har vi fått sommarlov!!!! jihhhoooo....
Idag hade vi skolavslutning och så har fikat... sen har esther,lill alma, clara och moa vart här!!=) vi har fotat med min system kamera!!!! som är jätte roligt!!! ska ladda över bilder från kameran när jag har lärt mig det;) just nu skör vi någon lek.... nu är det ju sommarov så kasnke inte blir så mycket bloggande om det inte är så fint väder... men ska göra så gott jag kan;)


KRAM

bra... dåligt... bra

Hejsan!!!
Sorry jag har inte bloggat på jätte länge=( men som ni vet har jag ju vart inlagg på sjukhus från tisdan=(
På onsdan var det jätte jobbigt på kvällen så jag fick en slang genom näsan och fick inte äta elr drika då men typ på torsdan fick jag börja drika!!! vilken lycka=) och nu får jag äta igen!!!! men måste ta lite prover då och då...
Kanske bara kanske så kan vi få fara hem idag!!!! men vet inte en vill inte tro för myckey;) men jag vill så gärna fa hem från det här tråkiga stället!!!! bara skänna skänslan att vara hemma!!! också kanske vi ska fa och kolla på en system kamera!!!!!

men till dom dåliga nyheterna så kommer jag inte få sporta om högst 3 veckor....
och äta medecin som gör att man kan svälla up i facet och på magen=(

Men skriver mer sen.



KRAM

"Dagens Bild"

Här kommer "Dagens Bild" på miley:

KRAM

Sjukhuset...

hej hej<3
nu ska jag typ slappa hela kvällen för jag måste vara inne en natt till på sjukhuset:(
men man ska vara possitiv för det blir ju bättre... Idag har jag tagit blodprov och lite andra saker;)
också kom esther och lill alma och hälsade på=) det behövde man här på sjukhuset;)
dom hade med sig en present som luktade gott=) TACK och sen hade esther med sig lite hälsningar från klassen!!! TACK igen<3
Senare kom farmor och Jan. nyss så åkte dom=(
nu ska vi bara vänta på nån till doktor som ska göra det sista idag=)
 (Lägger in bilder från sjukhuset när jag kommer hem)

KRAM

sovit"??

Godmorgon!!! har ni sovit gott??
jag har sovit sådär;) vid tio ska vi träffa någon till läkare. Sen vet jag inte vad vi ska göra här=)
Ha det så bra=)
KRAM


iNGEN paus

skojjjaaa, jag kom på att jag kan ju blogga mycket nu när jag är sjuk och så;) för då kan jag ju hålla kontakten med er, och alla klasskompisar;) Så här kommer det bloggas så mycket det går;)
så ingen paus=)
KRAM

Paus...

hej hej=) har saknat er!!!<3
just nu är jag innlagd på sjukhus typ 2 nätter bara... för det är en liten grej som är dålig.. så jag måste äta medecin. okej det är nåt med min njuren... jaja nu sitter jag på sängen och väntar på att ta ett par prover. jag tänkte ta en paus för mitt bloggande nu när jag är sjuk;) allt är annars bra;) för jag orkar inte nu så mycket...
Ha det så bra;)


KRAM

RSS 2.0